Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hamburgerrygg med sting

2 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2 skiver ferskt landbrød 1 liten aubergin Ca. 2 ss ekstra virgin olivenolje Ca. 2 ss aioli Ca. 6 blader frisk mynte 8 skiver hamburgerrygg. Skjær auberginen på langs i 1 cm tykke skiver. Pensle dem godt med olivenolje og grill dem i ei grillpanne. Varm brødet raskt på grillen også. Smør et grovt lag med aioli på brødskivene. Ha på fetaost og hamburgerrygg og dekk til med den grillede auberginen. Finhakk mynte og dryss over det hele. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!