Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Han bodde med en løve i stua

Møt John Rendall i nettmøte!

VOKSTE OPP I LONDON: Løven Christian sammen med fosterforeldrene John (til venstre) og Ace i en leiligheten i Chelsea i London. I bakgården lekte løven og den trivdes også innendørs, selv om han vokste veldig fort. Bildet er fra 1969.
Foto: En løve ved navn Christian/Versal forlag
VOKSTE OPP I LONDON: Løven Christian sammen med fosterforeldrene John (til venstre) og Ace i en leiligheten i Chelsea i London. I bakgården lekte løven og den trivdes også innendørs, selv om han vokste veldig fort. Bildet er fra 1969. Foto: En løve ved navn Christian/Versal forlag Vis mer

||| • Les historien om Christian

DU HAR KANSKJE HØRT historien om den nå verdenskjente løven Christian som vokste opp i en byleilighet i London sentrum? Det var de to unge australierne Anthony Bourke og John Rendall som fikk et innfall og kjøpte løven i det ekslusive kjøpesenteret Harrods i 1969.

Nå er boka om Christians oppvekst av de to fosterfedrene kommet på norsk og den ene av forfatteren, John Rendall, er i Norge for å fortelle sin løvehistorie.

- Vi var oppe mesteparten av natten og lekte med ham. Christian var vår, skriver de to forfatterne om den første natta med løven.

I BOKA FORTELLER FORFATTERNE hvordan det var da den kosete, viltre løven raskt vokste seg større og ble mer krevende både i lek og til middagsmaten. Christian spiste forskjellige typer kjøtt til middagsmat, for eksempel fikk han av og til uflådd kanin. I lekesituasjoner ble de to eierne av og til lett oppskrapet:

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?