<strong>FEIRET SEIEREN:</strong> Geert Wilders etter at Frihetspartiet tok 24 seter i parlamentsvalget i Nederland 9. juli. Foto: AFP/ANP/ROBIN UTRECHT
FEIRET SEIEREN: Geert Wilders etter at Frihetspartiet tok 24 seter i parlamentsvalget i Nederland 9. juli. Foto: AFP/ANP/ROBIN UTRECHT Vis mer

- Han er mainstreampolitiker

Derfor er Geert Wilders så populær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| NEDERLANDS MEST KJENTE POLITIKER Geert Wilders (47) sitter for tiden i regjeringsforhandlinger etter at Frihetspartiet ble landets tredje største parti med 15 seters framgang i valget i juni.

Wilders har sagt ja til å bli fast støtteparti til Nederlands første mindretallsregjering. Det er De liberale og kristeligdemokratene som ligger an til å danne regjering, men Wilders med sine 24 parlamentsmedlemmer (av 150) blir sentral, han har flere representanter enn kristeligdemokratene, som har 21.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer