Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Har du byttet leverandør noen gang? For all del, ikke gå i denne fella

Man skal ikke kimse av i-landsproblemer, skriver Hallgeir Opedal. 

MÅ PÅ NETT: - Jeg ventet. Jeg la igjen nummeret, og ventet. Forgjeves. På hjemmesiden der det var mulighet for å kontakte dem via e-post, skrev jeg en kort melding om at jeg forsøkte å komme på nett, uten å lykkes. Foto: NTB SCANPIX
MÅ PÅ NETT: - Jeg ventet. Jeg la igjen nummeret, og ventet. Forgjeves. På hjemmesiden der det var mulighet for å kontakte dem via e-post, skrev jeg en kort melding om at jeg forsøkte å komme på nett, uten å lykkes. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Jo, det var slik at styret i borettslaget hadde bestemt at vi skulle bytte bredbåndsleverandør, noe som var en gledelig bestemmelse, da vi ikke var spesielt fornøyde med den gamle leverandøren. Nå skulle det endelig bli fiber og fart.

En onsdag morgen i oktober ringte to hyggelige montører på døra. De trakk kabler, skrudde bokser opp på veggen, koblet boksene til dekoderen og dekoderen til TV-apparatet. De gjorde alt. Bortsett fra en ting: De fikk ikke nettet til å fungere.

- Det kommer nok snart, sa montørene, pakket ned verktøyet og gikk videre til neste leilighet. Nettet kom ikke, og på vei ned trappa passet vi dem opp. Merkelig, sa de, og forklarte at de bare var montører, og foreslo at vi ringte til Canal Digital. Hvorfor ikke de kunne ringe, skjønte jeg ikke. Ikke da.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?