Har du krav på å se partneren naken?

Bente Træen svarer.

NAKENHET: I kontrast til middelhavslandenes seksualkultur er nakenhet i vår nordiske seksualkultur tradisjonelt ikke seksualisert, mens berøring av kroppen er det. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
NAKENHET: I kontrast til middelhavslandenes seksualkultur er nakenhet i vår nordiske seksualkultur tradisjonelt ikke seksualisert, mens berøring av kroppen er det. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg husker bryllupsnatten, sa den gamle kvinnen til meg. Vi giftet oss et par år før krigen brøt ut. Det var andre tider da. Jeg hadde aldri vist meg naken for noen før i mitt liv. Ikke han heller. På bryllupsnatten slukket han lyset på soverommet. Han holdt opp et laken foran meg, slik at jeg kunne kle av meg. Jeg gjorde det, og krøp under dynen. Så ventet jeg. Hørte at han kledde av seg. Så la han seg fort ved siden av meg i sengen. Ingen sa noe. Jeg tror vi stirret i taket begge to.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer