Har ketsjup i skapet

Bent og Anette Stiansen føler seg som helt vanlige folk i matveien.

HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLER
HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Les også:

• Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn

 Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?

— Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset — det er sjelen, hjertet, kjernen. Her lager vi mat, her hygger vi oss sammen. Vi har mye benkplass og mange skuffer — dype, så det er plass til å rote. Og så har vi gassbluss på ovnen, med skikkelig power, fem kilowatt. Et gassbluss er hovedpulsåren i et kjøkken.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer