
Har ketsjup i skapet
Bent og Anette Stiansen føler seg som helt vanlige folk i matveien.
Les også:
• Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn
Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?
— Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset — det er sjelen, hjertet, kjernen. Her lager vi mat, her hygger vi oss sammen. Vi har mye benkplass og mange skuffer — dype, så det er plass til å rote. Og så har vi gassbluss på ovnen, med skikkelig power, fem kilowatt. Et gassbluss er hovedpulsåren i et kjøkken.
Hva mangler?
— Det er litt trangt mellom kum og stekeovn. Men man får ikke i pose og sekk.
Dagbladet Pluss – de beste historiene
- Over 250 kvalitetsartikler hver måned
- Prisvinnende reportasjer og avsløringer
- Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
- Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
- Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
- Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
- Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
- Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
- Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-
Betal trygt med Visa eller Mastercard.