HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLER
HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLERVis mer

Har ketsjup i skapet

Bent og Anette Stiansen føler seg som helt vanlige folk i matveien.

Les også:

• Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn

 Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?

— Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset — det er sjelen, hjertet, kjernen. Her lager vi mat, her hygger vi oss sammen. Vi har mye benkplass og mange skuffer — dype, så det er plass til å rote. Og så har vi gassbluss på ovnen, med skikkelig power, fem kilowatt. Et gassbluss er hovedpulsåren i et kjøkken.

  Hva mangler?

— Det er litt trangt mellom kum og stekeovn. Men man får ikke i pose og sekk.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn