Har ketsjup i skapet

Bent og Anette Stiansen føler seg som helt vanlige folk i matveien.

HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLER
HUSETS HJERTE: Bent og Annette Stiansen mener kjøkkenet er husets sjel og hjerte. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også:

• Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn

 Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?

— Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset — det er sjelen, hjertet, kjernen. Her lager vi mat, her hygger vi oss sammen. Vi har mye benkplass og mange skuffer — dype, så det er plass til å rote. Og så har vi gassbluss på ovnen, med skikkelig power, fem kilowatt. Et gassbluss er hovedpulsåren i et kjøkken.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer