Les også:
• Fjordland heller enn Grandiosa, sier kokkeverdensmester Geir Skeie• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn
Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?
— Kjøkkenet er det viktigste rommet i huset — det er sjelen, hjertet, kjernen. Her lager vi mat, her hygger vi oss sammen. Vi har mye benkplass og mange skuffer — dype, så det er plass til å rote. Og så har vi gassbluss på ovnen, med skikkelig power, fem kilowatt. Et gassbluss er hovedpulsåren i et kjøkken.
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger