Hårene blir ikke mørkere og tykkere av barbering

Her er helsemytene.

VOKSING: Smertefullt og gjør ikke hårene lysere enn ved barbering. Her får en kvinne leggene vokset i et forsøk på å ta verdensrekorden i legg-voksing. Det skjedde i Edinburgh i fjor. Forsøket gikk ut på å vokse mer enn 33 leggpar i løpet av en time. Foto: REUTERS/David Moir
VOKSING: Smertefullt og gjør ikke hårene lysere enn ved barbering. Her får en kvinne leggene vokset i et forsøk på å ta verdensrekorden i legg-voksing. Det skjedde i Edinburgh i fjor. Forsøket gikk ut på å vokse mer enn 33 leggpar i løpet av en time. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MANGE KVINNER frykter at barbering fører til at mørkere og tykkere hår vokser ut på legger og overleppe.

Om denne myten var sann hadde vi hatt en måte å forhindre skallethet blant menn, skriver forfatterne Aaron E. Carroll og Rachel C. Vreeman.

De er begge leger og har nylig kommet ut med boka «Don't swallow your gum», som handler om myter, halvsannheter og løgner om kropp og helse. Tittelen er en myte, der er ikke farlig å svelge tyggisen. Det er også bare tull at man skal drikke åtte glass vann om dagen og at en hundemunn er renere enn en menneskemunn.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer