Hårsårt

Ingen kommer frivillig til parykksalongen til Signe og Inger Engebrigtsen. Men noen går litt gladere ut igjen.

I trygge hender: Jenny Marie Reinholdtsen skal ha parykk. - Den flyr vel ikke av gårde hvis det blåser, undrer 45-åringen. - Vi har holdt på i 29 år, og bare en gang har en pasient den, beroliger Signe Engebregtsen.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
I trygge hender: Jenny Marie Reinholdtsen skal ha parykk. - Den flyr vel ikke av gårde hvis det blåser, undrer 45-åringen. - Vi har holdt på i 29 år, og bare en gang har en pasient den, beroliger Signe Engebregtsen. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette virker ikke som mitt hår, men babyhår.

Jenny Marie Reinholdtsen sitter i en frisørstol på rom 906 i 9. etasje på Oslo Universitetssykehus, avdeling Radiumhospitalet. Det lille lokalet er fullt opp av esker med parykker i alle farger og fasonger. På veggen henger løshår i store bunter.

45-åringen fra Bærum er snart ferdig med strålebehandlingen etter brystkreften som ble oppdaget i april. Håret hennes er, som Jenny Marie selv, i ferd med å jobbe seg tilbake. Men det er langt igjen til det blonde, lange håret hun en gang hadde.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer