Hårsårt

Ingen kommer frivillig til parykksalongen til Signe og Inger Engebrigtsen. Men noen går litt gladere ut igjen.

I trygge hender: Jenny Marie Reinholdtsen skal ha parykk. - Den flyr vel ikke av gårde hvis det blåser, undrer 45-åringen. - Vi har holdt på i 29 år, og bare en gang har en pasient den, beroliger Signe Engebregtsen.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
I trygge hender: Jenny Marie Reinholdtsen skal ha parykk. - Den flyr vel ikke av gårde hvis det blåser, undrer 45-åringen. - Vi har holdt på i 29 år, og bare en gang har en pasient den, beroliger Signe Engebregtsen. Foto: Agnete Brun / DagbladetVis mer

- Dette virker ikke som mitt hår, men babyhår.

Jenny Marie Reinholdtsen sitter i en frisørstol på rom 906 i 9. etasje på Oslo Universitetssykehus, avdeling Radiumhospitalet. Det lille lokalet er fullt opp av esker med parykker i alle farger og fasonger. På veggen henger løshår i store bunter.

45-åringen fra Bærum er snart ferdig med strålebehandlingen etter brystkreften som ble oppdaget i april. Håret hennes er, som Jenny Marie selv, i ferd med å jobbe seg tilbake. Men det er langt igjen til det blonde, lange håret hun en gang hadde.

Denne mandagen i oktober er hun i parykksalongen til svigerinnene Inger (61) og Signe Engebrigtsen (66).

Parykken Jenny Marie har brukt tidligere, har gitt kløe og utslett.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.