Ingen regel uten unntak: Bløtkaker er elsket av mange, hatet av andre. 
Men det finnes varianter som selv bløtkakehatere får vann i munnen av.  Foto: Mette Randem
Ingen regel uten unntak: Bløtkaker er elsket av mange, hatet av andre. 
Men det finnes varianter som selv bløtkakehatere får vann i munnen av.  Foto: Mette RandemVis mer

Hater du kaker? Det gjorde Viestad også - helt til han smakte på svigerfars bløtkake

Her er svigerfars kakeoppskrift.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er allment godt likt at folk inviterer på middag. Det er flott med folk som liker vin, og er villige til å dele de edle dråpene. Som disker opp med en rekke retter. Som sørger for å kjøpe deilig ost som man kan mumse på etterpå, selv om man ikke egentlig er sulten lenger, mens man drikker mer vin, kanskje til og med dyr vin fra kjelleren.

Og her scorer jeg høyt. Men det er ikke nok!

Jeg tenkte lenge at jeg kunne surfe gjennom livet som en raus, matglad fyr, og at min gode mat og vin - og mitt beskjedne og mildt sagt uovertrufne vesen - var tilstrekkelig for å bli ansett som en god vert, venn, far og ektemann.

Så feil kan man ta! Jeg har nemlig – midt oppi alt det rosverdige og helt spesielt fortreffelige - én utilgivelig personlighetsbrist, en mangel som forfølger meg, og tidvis overskygger alt det gode:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn