Dyrt og dårlig: Tjuvholmen Sjømagasin, som åpnet i fjor, har blitt ei turistfelle. — Et latterlig måltid, mente Robinson. Foto: Jo Straube / Dagbladet
Dyrt og dårlig: Tjuvholmen Sjømagasin, som åpnet i fjor, har blitt ei turistfelle. — Et latterlig måltid, mente Robinson. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Havari på Tjuvholmen

Lar du deg friste av turistfella på Tjuvholmen, blir du ranet og får kriminelt dårlig mat.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Kald hvitvin, fersk sjømat og solskimrende bølgeskvulp. Det er det man vil ha en varm sommerdag i Oslo. Dermed fløt Robinson og Fredags tanker til restauranten i vannkanten på Tjuvholmen, området som er blitt hovedstadens nye spradearena. Da Tjuvholmen Sjømagasin åpnet i fjor var det fortsatt så mye byggekaos at man ikke fikk særlig følelse av Oslofjorden, men nå var alt kanskje på plass? Det var tid for ettårskontrollen.

— Kranene og betongklossene er her ennå, konstaterte Fredag småskuffet.

— De har ikke lovet å være ferdige før i 2012, så vi får vel se gjennom fingrene med at vi bare får sjøgløtt, sa Robinson. Sist var vi ikke helt imponert over servicen eller det kulinariske nivået. Forhåpentligvis har de fått orden på innkjøringsproblemene nå.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn