Havreflarn med lemoncurd

Sitronsmøret gjør susen.

Ca. 20 minutter,

4-6 pers.

Havreflarn - beregn 2-3 kjeks pr. person

friske bær til pynt

Lemoncurd(sitronsmør):

5 eggeplommer,

120 g sukker,

saft av 4 sitroner,

150 g smør.

•Slik gjør du:

Pisk lett sammen eggeplommer og sukker i en kjele. Tilsett sitronsaft. Varm opp over svak varme til det tykner. Rør hele tiden. Sett kjelen til side og rør inn mykt smør.Bre et tynt lag lemoncurd på hver havreflarn og legg tre havreflarn på hverandre. Pynt med friske bær.

Tips: Lemoncurd kan oppbevares i kjøleskap 2-3 uker på glass med lokk.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no

SKAL KNUSES: Sitronsmøret ligger i andre enden av en bitteliten arbeidsøkt på kjøkkenet.