Du leser nå Dagbladet Pluss

Havsmak

Dagbladet SØNDAGs ekspertjury har kåret Norges viktigste moderne hytter. Hytta i Kragerø fikk fjerdeplassen.

Tradisjonelt: Hytte Hagem blander det tradisjonelle med det moderne. Hytta er blitt et foregangsverk, og
Kongens hytte på Mågerø er bygget etter samme idé.
Tradisjonelt: Hytte Hagem blander det tradisjonelle med det moderne. Hytta er blitt et foregangsverk, og Kongens hytte på Mågerø er bygget etter samme idé.Vis mer

||| Her er de fire andre topplasseringene:  1. Hytte i Risør (Arkitekt: Carl-ViggoHølmebakk, 1997)2. Hytte på Vardehaugen(Arkitekt: Fantastic Norway, 2009)3. Hytte i Sysendalen/Hardangervidda(Elisabeth Hoem og Stig Folstad, 2008)

5. Hytte i Robøl/Øystre Slidre(Atle Aas, 2009)

4.plass: Hytte i Kragerø (1990)ARKITEKT: Lund Hagem

Vendt ut mot sjøen ved Kragerø ligger en langstrakt gul bygning. Stien som fører fram til hytta ender i et overdekket uterom, laget for familiehygge, og felles opplevelser med utsikt mot havet og svabergene.

Juryens begrunnelse v/Sissil Morseth Gromhol

—Lund Hagem har vist seg som noen av de viktigste hyttearkitektene i Norge, og Hytte Hagem er en forløper for mange av hyttene deres. Det er en enkelhet i planet, og rette og enkle volumer, samtidig som det er en rikhet i materiale og fargebruk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 MÅNED*

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

*Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden (165 kr/mnd). Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene, fordelt på Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

PRØVETILBUD

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/mnd) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Tilbudet inkluderer papirutgaven av Dagbladet med Magasinet levert hjem hver lørdag. Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (Totalt 165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • ** Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.