Hei, Dolly!

Andreas Viestad lager saftig og mørt andebryst.

Lyst til å sette tanna i et deilig, rosastekt andebryst?

Mye godt kan sies om and, noe av det viktigste er kanskje dette: Det likner ikke på kylling. Det mørkerøde, fyldige kjøttet er bedre og langt mer spennende enn hvitt kjøtt. Klarer du bare å steke det så det fortsatt er rosa, ikke grått, så er det noe av det beste som ikke lenger kan fly.

Sprøtt skinn

Andebrystet har et skinn som inneholder mye fett. Dette er ikke spesielt godt hvis skinnet bare føles slapt og fett, men hvis det er sprøstekt, er det nydelig. Ved å steke brystet på høy varme med skinnsiden ned, frigjøres mye av det aromatiske andefettet. Noe av det er med på å gjøre kjøttet saftigere, og samtidig gjør det at du ikke behøver bruke smør eller olje.

Glad i Dolly Viestad blir lidenskapelig i møte med et bryst