Hekketid

Friidrettsutøver Christina Vukicevic (22) er akkurat like opptatt av å leve i nuet som alle andre. Hun ser bare helst at det nuet ikke varer lengre enn 13 sekunder om gangen.

MANGE HEKKER ENNÅ: I fjor fikk Christina Vukisevic et hekkebein inn i muskelen i låret og måtte sy 22 sting. Det preger henne ikke. - Definitivt ikke. For tenk så mange ganger jeg har løpt hekk uten at det har skjedd noen ting, da. Jeg tror jeg har passert en hekk ti tusen ganger, jeg.Foto: JØRN H. MOEN
MANGE HEKKER ENNÅ: I fjor fikk Christina Vukisevic et hekkebein inn i muskelen i låret og måtte sy 22 sting. Det preger henne ikke. - Definitivt ikke. For tenk så mange ganger jeg har løpt hekk uten at det har skjedd noen ting, da. Jeg tror jeg har passert en hekk ti tusen ganger, jeg.Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| På en benk utenfor Norsk Toppidrettssenter ved Sognsvann i Oslo sitter skøytelandslagssjef Peter Müller og Johan Kaggestad, gamletreneren til Grete Waitz og Ingrid Kristiansen, i dag sykkelekspert på TV 2.

— Gratulerer. Du ser sterk ut, sier Kaggestad idet Christina Vukicevic og hennes to år gamle mopshund Båbby passerer dem.

— Ja, det er skikkelig bra nå. Jeg får leve litt i nuet, sier Christina.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer