Du leser nå Dagbladet Pluss

Hekketid

Friidrettsutøver Christina Vukicevic (22) er akkurat like opptatt av å leve i nuet som alle andre. Hun ser bare helst at det nuet ikke varer lengre enn 13 sekunder om gangen.

MANGE HEKKER ENNÅ: I fjor fikk Christina Vukisevic et hekkebein inn i muskelen i låret og måtte sy 22 sting. Det preger henne ikke. - Definitivt ikke. For tenk så mange ganger jeg har løpt hekk uten at det har skjedd noen ting, da. Jeg tror jeg har passert en hekk ti tusen ganger, jeg.Foto: JØRN H. MOEN
MANGE HEKKER ENNÅ: I fjor fikk Christina Vukisevic et hekkebein inn i muskelen i låret og måtte sy 22 sting. Det preger henne ikke. - Definitivt ikke. For tenk så mange ganger jeg har løpt hekk uten at det har skjedd noen ting, da. Jeg tror jeg har passert en hekk ti tusen ganger, jeg.Foto: JØRN H. MOENVis mer

||| På en benk utenfor Norsk Toppidrettssenter ved Sognsvann i Oslo sitter skøytelandslagssjef Peter Müller og Johan Kaggestad, gamletreneren til Grete Waitz og Ingrid Kristiansen, i dag sykkelekspert på TV 2.

— Gratulerer. Du ser sterk ut, sier Kaggestad idet Christina Vukicevic og hennes to år gamle mopshund Båbby passerer dem.

— Ja, det er skikkelig bra nå. Jeg får leve litt i nuet, sier Christina.

— Det er få som ikke er fargede, vet du, som løper så fort, fortsetter Kaggestad.

— Det er det som er litt vanskelig, da. Men jeg får heller ta dem på teknikken, sier Christina.

— Men den hunden din, den var ikke så pen i ansiktet?

— Nei, det er ikke noen løpehund, akkurat, sier Christina.