Hel torskefilet med grønnsaker

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner:

700 g torskefilet, uten skinn og ben, evt steinbitfilet3-4 sjalottløk, delt i to1 gulrot, i små kubber1 stilk selleri, i tykke skiver1 tykk skive knollselleri, i staver½ rød paprika, i strimler ½ squash, i tykke skiver delt i to1 tomat, i skiversaft av ½ sitron2 ss smørsalt, pepper

• Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 220 grader C. Det er viktig at grønnsakene er skåret i så små terninger/skiver at de blir ferdige samtidig med fisken.

Legg fisken i smurt, ildfast fat med grønnsakene rundt. Legg tomatene på fisken, press sitronsaft over og fordel smør over det hele.

Dryss på salt og pepper.

Bak fisken midt i ovnen ved 220 C i 20-25 minutter, til alt er gjennomkokt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn