Du leser nå Dagbladet Pluss

Helvetes engel

Berserk-talsmann Rune «Supern» Olsgaard (49) har ingen smerteterskel lenger. Bare en nakke av titan - og et hjerte som ber ham mekke bil til han stuper.

Mye vondt:  "Supern" sier han ikke har noen smerteterskel lenger, etter år med kroniske smerter. Så hvorfor ikke utnytte det til å dekke kroppen med tatoveringer? Foto: Lars Myhren Holand
Mye vondt: "Supern" sier han ikke har noen smerteterskel lenger, etter år med kroniske smerter. Så hvorfor ikke utnytte det til å dekke kroppen med tatoveringer? Foto: Lars Myhren HolandVis mer

- Hvis du krasjer med motorsykkel, er det lurt å strekke fram den ene hånda, akkurat som Supermann. Da får du en rotasjon som gjør at du lander på ryggen. Det har jeg testet noen ganger i praksis.

- Og det funker?

- Ja. Bedre å lande på ryggen enn med smørsida ned, for å si det sånn.

Og slik fikk altså Rune Olsgaard tilnavnet «Supern». Bilentusiast, kreativt hue og mekanikergeni i «Pimp My Ride» på Viasat 4. Han er også framtredende medlem og talsmann i Hells Angels, tidligere besetningsmedlem på Jarle Andhøys «Berserk» og glad i fester med gratis børst, slik som den tv-kanalen stelte til i går.

Nå sparker han seg sakte i gang. Et uslåelig humør, selv om denne formiddagen krever silkesokker og dempede stemmer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 MÅNED*

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

*Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden (165 kr/mnd). Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene, fordelt på Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

PRØVETILBUD

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/mnd) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Tilbudet inkluderer papirutgaven av Dagbladet med Magasinet levert hjem hver lørdag. Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (Totalt 165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • ** Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.