Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Her er 17. mai-boblene

Rosé og sjampanje.

• Her er alle vinene anmeldt

Magasinets anmelder Bjørn Lyng har funnet fram til passende viner til 17. mai. I anmeldelsen kan du finne deilig champagne og et bedre utvalg roséviner.

For eksempel får rosevinen Il Mimo terningkast seks. Den koster 132 kroner. Dette skriver Lyng om vinen:

Rik duft av solbærblader, blomster og bringebær. Den vinøse jordbærsødmen i smaken gir en god munnfølelse, og det er flott syreintensitet i den lange ettersmaken.• Les alle vinanmeldelsene!

Ta også en titt på forrige helgs anmeldelser, perler og rosé.

Leter du etter noe annet? I vårt vinarkiv kan du søke etter alle vinene som har fått seks, lese om alle de musserende vi har anmeldt, velge blant alle spanske til under 100 og mye annet. Søk i vinarkivet!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling