Her er augusts beste blogg

Cecilie Abrahamsen ble stemt fram av gamle og nye fans, og går til finalen i kåringen av Norges beste interiørblogg.

Augustvinner: Cecilie Abrahamsen driver Emmelines blogg. Hun ble stemt fram til augustvinner i Dagbladet SØNDAG og Kulørs store kåring.
Augustvinner: Cecilie Abrahamsen driver Emmelines blogg. Hun ble stemt fram til augustvinner i Dagbladet SØNDAG og Kulørs store kåring.Vis mer

||| Cecilie Abrahamsen (39) driver en av de mest populære interiørbloggene i Norge. Hver dag har hun mellom tre og fire tusen treff på siden hun kaller Emmelines blogg. I løpet av konkurransen som arrangeres av Dagbladet og interiørkjeden Kulør har hun dessuten blitt kjent for enda flere.

Da er det kanskje ikke så rart at stakk av med seieren i kåringen av august beste blogg. Det er Dagbladets lesere som stemte «Emmeline» fram til mål foran de tre konkurrentene.

- Jeg er veldig takknemlig og glad, sier Cecilie Abrahamsen.- Jeg kjenner to av de andre jeg konkurrerte mot, og alle tre er utrolig flinke, kreative jenter med stilige blogger. Da er det ekstra stas for meg å kommer videre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.