Her er den norsk-britiske fiolinstjernen med Lady Gaga

Pappa er norsk shippingmilliardær. Supersøsknene Charlie Siem (30) og Sasha (31) er stjernemusikere.

DRØMMEDUO: Norsk-britiske Charlie Siem spiller med Lady Gaga på CFDA Fashion Awards i 2011. Ett av flere oppdrag Siem har hatt med store, internasjonale stjerner, i tillegg til å å pleie egen solokarriere som fiolinist. Også søsteren, Sasha Siem, gjør det sylskarpt. Foto: Neil Rasmus/BFAnyc.com
DRØMMEDUO: Norsk-britiske Charlie Siem spiller med Lady Gaga på CFDA Fashion Awards i 2011. Ett av flere oppdrag Siem har hatt med store, internasjonale stjerner, i tillegg til å å pleie egen solokarriere som fiolinist. Også søsteren, Sasha Siem, gjør det sylskarpt. Foto: Neil Rasmus/BFAnyc.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På gammelrosa vegger konkurrerer malerier, tegninger og konsertplakater fra ulike epoker om oppmerksomheten med et slitent norsk flagg som skal ha tilhørt selveste Roald Amundsen.

Ut av et digert skap tyter notehefter og noteark. Små og større instrumentkasser er plassert der det er ledig plass.

Midt på gulvet står et blankt, svart flygel. En hvit plakat med ordet «Relax», skrevet med store, svarte bokstaver, har fått den mest iøynefallende veggplassen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer