<strong>HELGEPERM:</strong> Før jul er ekteparet trolig tilbake på gården som frie mennesker etter endt soning. Da har de sonet to tredjedeler av dommen på 21 år. Foto: JØRN H. MOEN
HELGEPERM: Før jul er ekteparet trolig tilbake på gården som frie mennesker etter endt soning. Da har de sonet to tredjedeler av dommen på 21 år. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

Her er ekteparet tilbake på Orderud gård

Magasinet ble med Per og Veronica Orderud hjem på helgeperm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Vinden rusker i tuntrærne på Orderud gård i Sørum i Akershus. Det er fredag ettermiddag når en blågrå Toyota Carina smyger forbi kårboligen og ned den sølete, humpete gårdsveien før den stanser og parkerer foran våningshuset.

- Det er surt, sier Veronica Orderud (42).

Hun trekker opp glidelåsen på den blå Jean Paul-parkasen. Så henter hun den røde og blå bagen, en Rema 1000-pose og den svarte håndveska i baksetet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer