Her er ekteparet tilbake på Orderud gård

Magasinet ble med Per og Veronica Orderud hjem på helgeperm.

HELGEPERM: Før jul er ekteparet trolig tilbake på gården som frie mennesker etter endt soning. Da har de sonet to tredjedeler av dommen på 21 år. Foto: JØRN H. MOEN
HELGEPERM: Før jul er ekteparet trolig tilbake på gården som frie mennesker etter endt soning. Da har de sonet to tredjedeler av dommen på 21 år. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Vinden rusker i tuntrærne på Orderud gård i Sørum i Akershus. Det er fredag ettermiddag når en blågrå Toyota Carina smyger forbi kårboligen og ned den sølete, humpete gårdsveien før den stanser og parkerer foran våningshuset.

- Det er surt, sier Veronica Orderud (42).

Hun trekker opp glidelåsen på den blå Jean Paul-parkasen. Så henter hun den røde og blå bagen, en Rema 1000-pose og den svarte håndveska i baksetet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer