Her er finalebloggerne

Dagbladets lesere har stemt fram sine seks favoritter. Nå skal en ekspertjury kåre landets aller beste interiørblogg.

Fine ting og sjokolade: Bloggen drevet av Christin Fonn, som elsker gamle emaljeprodukter, var lesernes favorittblogg i august. Nå skal hun vurderes sammen med fem andre månedsvinnere. En jury skal bestemme hvem som kan krones med seieren, og får drar på tur til Paris.
Fine ting og sjokolade: Bloggen drevet av Christin Fonn, som elsker gamle emaljeprodukter, var lesernes favorittblogg i august. Nå skal hun vurderes sammen med fem andre månedsvinnere. En jury skal bestemme hvem som kan krones med seieren, og får drar på tur til Paris. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kåringen av Norges beste interiørblogg begynte i sommer, i regi av Dagbladets søndagsmagasin og interiørkjeden Kulør. Hver måned har vi presentert fire blogger, og leserne har stemt fram sine favoritter. Nå er de seks finalekandiatene klare, og det er opp til juryen og vurdere dem for å finne den aller beste.

Den siste kandidaten, som vant avstemningen i november, var Mali-Mo, drevet av Ingvild Frydenlund-Moldestad.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer