+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Her er finalebloggerne

Dagbladets lesere har stemt fram sine seks favoritter. Nå skal en ekspertjury kåre landets aller beste interiørblogg.

Fine ting og sjokolade: Bloggen drevet av Christin Fonn, som elsker gamle emaljeprodukter, var lesernes favorittblogg i august. Nå skal hun vurderes sammen med fem andre månedsvinnere. En jury skal bestemme hvem som kan krones med seieren, og får drar på tur til Paris.
Fine ting og sjokolade: Bloggen drevet av Christin Fonn, som elsker gamle emaljeprodukter, var lesernes favorittblogg i august. Nå skal hun vurderes sammen med fem andre månedsvinnere. En jury skal bestemme hvem som kan krones med seieren, og får drar på tur til Paris.Vis mer

Kåringen av Norges beste interiørblogg begynte i sommer, i regi av Dagbladets søndagsmagasin og interiørkjeden Kulør. Hver måned har vi presentert fire blogger, og leserne har stemt fram sine favoritter. Nå er de seks finalekandiatene klare, og det er opp til juryen og vurdere dem for å finne den aller beste.

Den siste kandidaten, som vant avstemningen i november, var Mali-Mo, drevet av Ingvild Frydenlund-Moldestad.

- Det er kjempekoselig at så mange har stemt på meg. Det er tydeligvis mange som liker min lille verden, sier Ingvild Frydenlund-Moldestad når hun får beskjed om at hun er finaleklar.

Til vanlig har hun mellom 1000 og 1500 besøkende på nettsiden sin når hun poster innlegg, noe som skjer sporadisk i et travelt liv med barn og oppussing.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.