<strong>Hemmeligheten:</strong> - Den gode nyheten er at den gjennom dette trylleaslaget ender opp med å smake mye, mye mer. Den er saftigere, sier Andreas Viestad. <br>Foto: Mette Randem
Hemmeligheten: - Den gode nyheten er at den gjennom dette trylleaslaget ender opp med å smake mye, mye mer. Den er saftigere, sier Andreas Viestad.
Foto: Mette Randem Vis mer

Her er hemmeligheten bak den beste nyttårskalkunen

Nesten alt som er problematisk med kalkun blir løst med et enkelt grep. Og den blir dobbelt så god.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Løsningen er dramatisk. Men hvis jeg nå et øyeblikk legger min medfødte beskjedenhet til side, er det vanskelig å beskrive den som noe annet enn genial. Nesten alt som er problematisk med kalkun - at den ikke smaker stort, at den har en lei tendens til å bli tørr, at det tar lang tid å tilberede den, at det er dobbelt så mye av den som man trenger for å mette en vanlig familie - blir løst med ett enkelt grep.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer