Her er hemmeligheten bak den beste nyttårskalkunen

Nesten alt som er problematisk med kalkun blir løst med et enkelt grep. Og den blir dobbelt så god.

Hemmeligheten: - Den gode nyheten er at den gjennom dette trylleaslaget ender opp med å smake mye, mye mer. Den er saftigere, sier Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
Hemmeligheten: - Den gode nyheten er at den gjennom dette trylleaslaget ender opp med å smake mye, mye mer. Den er saftigere, sier Andreas Viestad.
Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Løsningen er dramatisk. Men hvis jeg nå et øyeblikk legger min medfødte beskjedenhet til side, er det vanskelig å beskrive den som noe annet enn genial. Nesten alt som er problematisk med kalkun - at den ikke smaker stort, at den har en lei tendens til å bli tørr, at det tar lang tid å tilberede den, at det er dobbelt så mye av den som man trenger for å mette en vanlig familie - blir løst med ett enkelt grep.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer