Her er klima-jukset

Climate-gate, Amazon-gate, Glacier-gate.

VIL NORDPOLISEN VÆRE BORTE OM FEM ÅR? Al Gore og Jonas Gahr Støre presenterte på klimakonferansen i København før jul feil tall. De la frem en ny rapport der det ble påstått at nordpolisen ville være borte om fem år. Det er det ingen eksperter som stiller seg bak. Men situasjonen er likevel alvorlig. Om 20 - 30 år anslår en del forskere at isen vil være vesentlig forminsket. Foto: Børge Ousland og Thomas Ulrich
VIL NORDPOLISEN VÆRE BORTE OM FEM ÅR? Al Gore og Jonas Gahr Støre presenterte på klimakonferansen i København før jul feil tall. De la frem en ny rapport der det ble påstått at nordpolisen ville være borte om fem år. Det er det ingen eksperter som stiller seg bak. Men situasjonen er likevel alvorlig. Om 20 - 30 år anslår en del forskere at isen vil være vesentlig forminsket. Foto: Børge Ousland og Thomas Ulrich Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| MILJØKAMPEN HAR FÅTT noen alvorlige tilbakeslag de siste ukene.

Klimatrusselen er fortsatt like reell, men slurv, naivitet og overdrivelser fra aktivister, forskere og FNs klimapanel har gitt klimaskeptikerne vann på mølla, skapt mediestorm, men også brakt fram viktig kritikk mot et forskningsmiljø man ikke skulle tro hadde behov for å overdrive.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer