Her er landets beste restauranter

Restaurantanmelderne er ganske samstemte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Les og søk i alle restaurantanmeldelsene

HVER UKE SPISER Dagbladets undercoverpar Robinson og Fredag middag ute. Sist helg smakte de på maten, atmosfæren og sørvisen på Cafe Sorgenfri i Oslo. Det maksimalistiske interiøret trakk noe ned for restaurantanmelderne. Sorgenfri endte opp med fire av seks mulige stjerner.

Det kreves mye for å komme på topplista. Bare to seksere er blitt gitt det siste halvåret.

Stattholdergaarden fikk en sekser totalt da paret besøkte stedet i oktober i fjor. Deres fininnstilte ganer var ikke i tvil: 

- Kamskjell med kongekrabbesalat og soyaglasert ishavsrøye satte den høye standarden resten av måltidet levde opp til: Smaksrikt, avstemt og delikat anrettet.

Forresten var Statholdergaarden anmeldt som den første på nett i 2000, og den fikk terningkast seks den gang også.

I januar i år testet Robinson og Fredag den nyåpnede fiskerestauranten Fjord, som også fikk strålende kritikk og toppkarakter:

- Hør! Hør! Hvilken variasjon! Å kombinere smaker som dette krever både fingerspitzengefühl og musikalitet. Dette er veldig, veldig bra. Imponerende. Ja, rett og slett, sa Fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer