Her er oktobers beste blogger

Noen av månedens bloggere har interiør som jobb, andre som hobby. Hvem av dem gjør det best? Stem på din favoritt og vinn en håndverker hjem til deg.

Alvorada: Siri Solem Mercada som driver bloggen Alvorada Rosada bor på 32 kvadrat, men finner likevel alltid nye motiver i leiligheten. Hun er denne ukas blogger, og en av fire kandadater til å vinne tittelen beste interiørblogg i oktober. Finn din favoritt - og stem den fram til seier!
Alvorada: Siri Solem Mercada som driver bloggen Alvorada Rosada bor på 32 kvadrat, men finner likevel alltid nye motiver i leiligheten. Hun er denne ukas blogger, og en av fire kandadater til å vinne tittelen beste interiørblogg i oktober. Finn din favoritt - og stem den fram til seier!Vis mer

||| Hver måned presenterer Dagbladet i samarbeid med interiørkjeden Kulør fire blogger som er nominert til å vinne tittelen Norges beste interiørblogg. Se tidligere vinner for juni, juli, august og september for å sjekke ut konkurrentene. Mot slutten av året vurderer en jury alle månedsvinnerne for å kåre den aller beste.

Blant oktobers kandidater finner vi bloggende småbarnsmødre med masser av overskudd og stylister som ikke er lei av jobben sin når de kommer hjem. Hvilken er din favoritt? Stem - og vinn en flott premie!AlvoradaNavn: Siri Solem MercadoAlder: 30Yrke: Ansatt i Den Norske MisjonsallianseHvorfor blogger du: Jeg blogger fordi det gjør meg glad.Hvordan vil du beskrive bloggen din: Bloggen er min egen sirkusmanesje, hvor jeg samler på ting som får meg til å smile. Det kan vær fine loppefunn, retrolamper, folkevogner, hjemmelagde puter, bossanova, budalsstoler, grønne skåler, lyse tregulv, kjøkkenskap fra 50-tallet, den store kjærligheten, reiseminner, reisedrømmer, gyngestoler, teakmøbler, kakao med marsmallows, gamle fjellanorakker, hjerter i snøen, bestemorsruter, Oslo, Brasil, Trøndelag, emaljefat, fargerike knapper og retrostoffer. Forhåpentligvis vil noe av dette også få de som besøker bloggen til å smile. Alvorada er først og fremst en interiørblogg, men jeg skriver også om andre små og store begivenheter, i og utenfor min 32 kvadratmeter store leilighet i hovedstaden.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.