Her er oktobers beste blogger

Noen av månedens bloggere har interiør som jobb, andre som hobby. Hvem av dem gjør det best? Stem på din favoritt og vinn en håndverker hjem til deg.

Alvorada: Siri Solem Mercada som driver bloggen Alvorada Rosada bor på 32 kvadrat, men finner likevel alltid nye motiver i leiligheten. Hun er denne ukas blogger, og en av fire kandadater til å vinne tittelen beste interiørblogg i oktober. Finn din favoritt - og stem den fram til seier!
Alvorada: Siri Solem Mercada som driver bloggen Alvorada Rosada bor på 32 kvadrat, men finner likevel alltid nye motiver i leiligheten. Hun er denne ukas blogger, og en av fire kandadater til å vinne tittelen beste interiørblogg i oktober. Finn din favoritt - og stem den fram til seier! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Hver måned presenterer Dagbladet i samarbeid med interiørkjeden Kulør fire blogger som er nominert til å vinne tittelen Norges beste interiørblogg. Se tidligere vinner for juni, juli, august og september for å sjekke ut konkurrentene. Mot slutten av året vurderer en jury alle månedsvinnerne for å kåre den aller beste.

Blant oktobers kandidater finner vi bloggende småbarnsmødre med masser av overskudd og stylister som ikke er lei av jobben sin når de kommer hjem. Hvilken er din favoritt? Stem - og vinn en flott premie!AlvoradaNavn: Siri Solem MercadoAlder: 30Yrke: Ansatt i Den Norske MisjonsallianseHvorfor blogger du: Jeg blogger fordi det gjør meg glad.Hvordan vil du beskrive bloggen din: Bloggen er min egen sirkusmanesje, hvor jeg samler på ting som får meg til å smile. Det kan vær fine loppefunn, retrolamper, folkevogner, hjemmelagde puter, bossanova, budalsstoler, grønne skåler, lyse tregulv, kjøkkenskap fra 50-tallet, den store kjærligheten, reiseminner, reisedrømmer, gyngestoler, teakmøbler, kakao med marsmallows, gamle fjellanorakker, hjerter i snøen, bestemorsruter, Oslo, Brasil, Trøndelag, emaljefat, fargerike knapper og retrostoffer. Forhåpentligvis vil noe av dette også få de som besøker bloggen til å smile. Alvorada er først og fremst en interiørblogg, men jeg skriver også om andre små og store begivenheter, i og utenfor min 32 kvadratmeter store leilighet i hovedstaden.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer