Her er RHen

Dagens dings kommer 3400 år etter brystholderen.

BRYSTHOLDEREN har eksistert lenger tilbake i historien enn vi kan se. Arkeologene har for eksempel funnet BH-lignende plagg avbildet på Knossos fra 1400 f.Kr. Det var idrettskvinner som hadde behov for støtte oventil på Kreta.

Nå, etter minst 3400 år, kommer RHen, rumpeholderen. Den er ment å gi deg sprettrumpe, uten kunstige innlegg av silikon eller puter i trusa.

UTFØRELSEN ER GJORT i nylon, trusa kalles «Double-O» og finnes i ulike varianter. Den største dekker området fra under brystet til midt på låret. Den mindre varianten fokuserer på problemområdet rumpa.

Ifølge Bubbles bodywear, som selger herligheten, kan man med denne trusa riste løs med maks push-up-effekt, mens et minimum av rumpa dekkes. Løfting, forming og volum er nøkkelordene, og det geniale skal visstnok være at samtidig som rumpa løftes, så holdes magen inne og lårene former seg slik de skal.

Prisen er 345 kroner, og trusa har gått sin gang på blogger og på nettaviser nå i august, måneden hvor man begynner å kle på seg igjen.

RUMPEFORMER: Betal 345 kroner og rumpa blir både spretten og formfullendt. Foto: PRODUSENTEN
RUMPEFORMER: Betal 345 kroner og rumpa blir både spretten og formfullendt. Foto: PRODUSENTEN Vis mer