NYTT LOKALE: Agra restaurant lå tidligere på Aker brygge, men er nå flyttet til Markveien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NYTT LOKALE: Agra restaurant lå tidligere på Aker brygge, men er nå flyttet til Markveien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Her får du et lynkurs i indisk matkultur på kjøpet

Men Robinson og Fredag fant aldri ut hva den hemmelige ingrediensen hos Restaurant Agra var.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

• Flere matsaker på db.no/mat-Jeg tror det aller koseligste bordet i restauranten er det der borte i hjørnet. Kanskje dere vil ha det?

Robinson og Fredag ble møtt av en svært vennlig kelner og en varm duft av krydder da de søkte tilflukt fra vinterkulda inne på Agra Restaurant.

- Nå er jeg spent, sa Robinson lavt da de hadde inntatt bordet.

- Ja, Agra lå jo tidligere på Aker

Krydder og matkultur Brygge, og der ga vi den både fire og fem stjerner. Den gang hadde de hundre retter på menyen.

Nå ser det ut som om de har halvert antall retter. Sikkert ingen dum idé, mente Fredag.

- Men lokalet var finere før, synes jeg, sa Robinson og kikket seg rundt. Noen av dekorasjonene fra Aker Brygge var fortsatt til stede, men lokalet manglet likevel sjarmen til forgjengeren.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn