Her får du et lynkurs i indisk matkultur på kjøpet

Men Robinson og Fredag fant aldri ut hva den hemmelige ingrediensen hos Restaurant Agra var.

NYTT LOKALE: Agra restaurant lå tidligere på Aker brygge, men er nå flyttet til Markveien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NYTT LOKALE: Agra restaurant lå tidligere på Aker brygge, men er nå flyttet til Markveien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat-Jeg tror det aller koseligste bordet i restauranten er det der borte i hjørnet. Kanskje dere vil ha det?

Robinson og Fredag ble møtt av en svært vennlig kelner og en varm duft av krydder da de søkte tilflukt fra vinterkulda inne på Agra Restaurant.

- Nå er jeg spent, sa Robinson lavt da de hadde inntatt bordet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer