Du leser nå Dagbladet Pluss

Her flytter Stian André (32) over 2000 hårsekker fra nakken til panna

Årlig bruker norske menn rundt 20 millioner kroner på å få ny manke.

RUTENETT: Stian Andre Nygaard plukkes for hår før selve transplantasjonen skal i gang. Foto: ELIN HANSSON
RUTENETT: Stian Andre Nygaard plukkes for hår før selve transplantasjonen skal i gang. Foto: ELIN HANSSONVis mer

(Magasinet:) Det faller tjukke, brune dotter til gulvet. Det var neppe dette han trodde skulle skje, Stian André Nygaard (32). Han er kommet for å få mer hår.

Rommet i behandlingslokalet på Smestad i Oslo ser ut som en blanding av et venterom hos legen og bakrommet på en frisørsalong.

Nå er det ikke så langt fra sannheten, for mannen som får hårdottene til å falle, Sten Thure Eriksen (45), har jobbet som frisør i 28 år. Og på den andre siden av døra strener assistenter i sykehusklær.

Hudlegen Martha Margodi har åtte års erfaring fra samme praksis i Hellas, og er del av et team på fire leger som jobber for klinikken i Oslo.

-  Jeg klipper en kort sommersveis på Stian, slik at vi får fullstendig oversikt over donorområdene og behandlingen ikke vil synes i etterkant, sier frisør Eriksen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.