Her spyr Dagbladet i «Big Brother»-huset

Ligger skandalerealityen på dødsleiet ti år etter at den snudde tv-verden på hodet?

OVERDOSE: Etter ti år med realityserier tok Dagbladet Fredag trenden til sin endelige konklusjon. Og spydde i «Big Brother»-dassen. Foto: «Big Brother»/TV2
OVERDOSE: Etter ti år med realityserier tok Dagbladet Fredag trenden til sin endelige konklusjon. Og spydde i «Big Brother»-dassen. Foto: «Big Brother»/TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«BIG BROTHER»-HUSET, STOCKHOLM (Dagbladet): Årsta, like utenfor Stockholm: Industribygget er en gedigen kloss som pleide å romme engrospartier for en næringsmiddelprodusent inntil det nederlandske TV-produksjonsselskapet Endemol tok over i fjor.

Fire hundre kvadratmeter i bygningens indre er innredet til noe som likner en leilighet for en ungkar med mye penger og påtatt ungdommelig interiørsmak.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer