Her spyr Dagbladet i «Big Brother»-huset

Ligger skandalerealityen på dødsleiet ti år etter at den snudde tv-verden på hodet?

OVERDOSE: Etter ti år med realityserier tok Dagbladet Fredag trenden til sin endelige konklusjon. Og spydde i «Big Brother»-dassen. Foto: «Big Brother»/TV2
OVERDOSE: Etter ti år med realityserier tok Dagbladet Fredag trenden til sin endelige konklusjon. Og spydde i «Big Brother»-dassen. Foto: «Big Brother»/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«BIG BROTHER»-HUSET, STOCKHOLM (Dagbladet): Årsta, like utenfor Stockholm: Industribygget er en gedigen kloss som pleide å romme engrospartier for en næringsmiddelprodusent inntil det nederlandske TV-produksjonsselskapet Endemol tok over i fjor.

Fire hundre kvadratmeter i bygningens indre er innredet til noe som likner en leilighet for en ungkar med mye penger og påtatt ungdommelig interiørsmak.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer