Hest er både billig og godt

Mange blir forferdet over tanken på å spise hestekjøtt, men Andreas Viestad er ikke i tvil når han står foran slakterdisken.

Foto: Mette Randem
Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hva er den beste biffen?

For dama foran meg i køen er bare det beste godt nok. Det er tydeligvis ikke ofte hun ­våger seg til slakteren for å handle, og forventningene når hun nå engang har oppsøkt spesialforretningen, er skyhøye.

Men verden er kjip. Slakteren forklarer at det ikke er noe så enkelt som «den beste biffen». Vil hun kanskje ha indrefilet?

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer