Foto: Mette Randem
Foto: Mette RandemVis mer

Hest er både billig og godt

Mange blir forferdet over tanken på å spise hestekjøtt, men Andreas Viestad er ikke i tvil når han står foran slakterdisken.

Hva er den beste biffen?

For dama foran meg i køen er bare det beste godt nok. Det er tydeligvis ikke ofte hun ­våger seg til slakteren for å handle, og forventningene når hun nå engang har oppsøkt spesialforretningen, er skyhøye.

Men verden er kjip. Slakteren forklarer at det ikke er noe så enkelt som «den beste biffen». Vil hun kanskje ha indrefilet?

OPPSKRIFTER: Andreas Viestad er matskribent, tv-kokk og kokebokforfatter. Sammen med fotograf Mette Randem serverer han sine favoritter i Magasinet hver uke. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Det er det møreste stykket.

- Ja, den!

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn