Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
MAGASINETS LABROTTER: Vi, en gjennomsnittlig gjeng kollegaer på en gjennomsnittlig norsk arbeidsplass, er belemret med hverdagslige problemer i fleng. Foto: AGNETE BRUN

Hjelper vaskemiddelet Milo mot fett hår? Magasinet testet de 41 drøyeste kjerringrådene

Magasinet-redaksjonen satte seg selv på kjerringkur.

- Jeg er skeptisk til ugga bugga og alternative greier, sa Eirik, en av journalistene i Magasinet.

– Men nå i influensasesongen … Det er som om snørra tetner til, helt opp i hjernen, og fortrenger den kritiske sansen. Man blir villig til å prøve alt.

Fra feltnotatene til denne artikkelen:

«Det ser ut som vi skal tilberede et Maaemo-måltid. Vi er på hytta og kjæresten min har vært ute i skjærgårdsterrenget og sanket en favn friske, velduftende einerkvister. Men det er ikke gourmetmat som skal anrettes på einerkvistene. Det er rumpa mi.»

Det var hustrig vinter, kribling i halsen og hosting på bussen. På tv snakket de skremmende om antibiotikaresistens. Det store spørsmålet verden står ovenfor: Hvis ikke de hvite frakkene lenger kan redde oss, hvem skal gjøre det da? Nå led heldigvis ingen i Magasinets redaksjon av gule stafylokokker eller E.coli. Men vi hadde vårt å stri med. Vi var en gjennomsnittlig gjeng kollegaer på en gjennomsnittlig norsk arbeidsplass med hverdagslige problemer i fleng. Noen av dem ganske pinlige. Og vi ville bidra. Vi ville stille kroppene våre til disposisjon. Utforske et dunklere landskap av råd og tips, nedarvet gjennom generasjoner og spredt via internett av nåtidas kloke, tastaturknatrende koner. Mens det snusfornuftige stikkordet «skolemedisin» gir usle 22 400 treff på Google, eksploderer søkemotoren når man ber om «kjerringråd»: 158 000 treff.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?