Hjemmekampen

Han tok seks gram kokain og drakk halvannen liter sprit hver dag. Alt var kaos, kona og døtrene hadde reist fra ham. Og det eneste som sto i hodet på Claus Lundekvam (38) var å reise til Rio og drikke seg i hjel. Nå forteller eks-fotballproffen om veien ut av rusen, hjerteinfarktet - og sitt nye liv.

Mange  i risikosonen: -  Kokain er blitt et motedop. Det er ikke bare utøvere på elitenivå som blir eksponert for det. Når det er sagt: Alkohol, kokain, spill, alt henger sammen, mener Claus Lundekvam.  FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
Mange i risikosonen: - Kokain er blitt et motedop. Det er ikke bare utøvere på elitenivå som blir eksponert for det. Når det er sagt: Alkohol, kokain, spill, alt henger sammen, mener Claus Lundekvam. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er border collien Lucky (1 ½) som ønsker velkommen når inngangsdøra til Claus Lundekvams hvite villa utenfor Bergen åpner seg. Lucky, som er så livsglad og full av energi at hun ikke kan bestemme seg for om det er best å stå på to eller fire bein. Lucky, som er det levende beviset på at det er en vei ut av selv de mørkeste og lengste tunnelene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer