Hjernevondt

Ørevoks er guffent. Øreormer er mye, mye verre.

Musikalsk irritasjon: Å få en melodi på hjernen kan være ganske ille. Og som regel er det de man ikke liker som setter seg best. (Illustrasjon: Fredrik Skavlan).
Musikalsk irritasjon: Å få en melodi på hjernen kan være ganske ille. Og som regel er det de man ikke liker som setter seg best. (Illustrasjon: Fredrik Skavlan). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Idet de første tonene i tre fjerdedels takt skvulpet ut i rommet i dag morges, kastet jeg meg over radioen og fant av-knappen. Pustet lettet ut. Rakk jeg det? Klarte jeg å komme meg unna denne gangen? Selvfølgelig ikke. Bare et par sekunder av Cornelis Vreeswijks «Turistens klagan» var mer enn nok. Utover dagen har den kvernet rundt og rundt, de hysterisk lykkelige barnestemmene og bassrøsten som synger om «barna på Karl Johan» har nesten drevet meg til vanvidd. Hjelp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer