Hjertelegen: Slik tar du best vare på hjertet

Og det er særlig en ting du skal unngå, i følge Twitter-legen Wasim Zahid (43)

HJERTESPESIALIST: Wasim Zahid er hjertespesialist og overlege ved Drammen sykehus – samt firebarnsfar, samfunnsdebattant, foredragsholder og forfatter med tre bøker i beltet i løpet av de siste fem åra.
HJERTESPESIALIST: Wasim Zahid er hjertespesialist og overlege ved Drammen sykehus – samt firebarnsfar, samfunnsdebattant, foredragsholder og forfatter med tre bøker i beltet i løpet av de siste fem åra. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Året var ... ja, det husker han egentlig ikke lenger, men Wasim Zahid hadde en drøm. En drøm om å legge en kanyle inn i den største blodåra i halsen, det som i medisinsk terminologi kalles venekateter, en innviklet prosedyre som nettopp derfor ikke utføres så ofte. Men dette sto aldri i pensumbøkene, så hvor skulle han begynne å lete? Svaret: YouTube. På nettet fant han en elleve minutter lang video av et indisk legeteam som, steg for steg, redegjorde for hvordan en går til verks.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer