Hjulvispet krem og følelsen av det ekte

Nostalgi takk!

VARM SJOKOLADE: Gammeldags kakao, helst med hjulvispet krem, oppfattes gjerne nostalgisk, og som ekte. Foto: Hans Arne Vedlog
VARM SJOKOLADE: Gammeldags kakao, helst med hjulvispet krem, oppfattes gjerne nostalgisk, og som ekte. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): «Vi har sjokolade med med hjulvispet krem», står det på et skilt plassert utenfor en kaffebar i en av Oslos gater. Det er høst, regnet er tungt som bly, vinden pisker fortauene, gatene er fulle av folk som svøper kroppen i regntøy og løvet ligger vått langs bakken.

Beskjeden fra skiltet slår umiddelbart inn i mitt innerste. En kopp med varm sjokolade virker som den beste løsningen på alt. At den også er akkompagnert med krem som attpåtil er vispet med hjulvisp, mobiliserer ekstra.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer