Hoppet fra fly for å imponere dama

Hva gjør du når du er alene med barn og ønsker deg ny kjæreste? Svein Eivind hoppet i fallskjerm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- PAPPA, IKKE GRÅT!

Seks år gamle Ruth Mathilde forsøker fortvilt å trøste sin far. Det er ikke lett, for han er akkurat blitt enkemann etter at kona Heidi brått og uventet døde på operasjonsbordet like etter at hun hadde fylt 46. Tilværelsens sentrum er borte. Forlagssjef i Genesis, Svein Eivind Andersen (52) fra Kjeller utenfor Oslo, er plutselig alenepappa til fem barn, etter 29 års ekteskap.

– Både det å være enkemann og singel var så overveldende at det kunne tatt livet av meg. Når du har mistet noen som har betydd så uendelig mye, så setter en enda mer pris på livet, sier Svein og blir alvorlig.

– Livsgnisten forsvant. Tomheten overtok.

Han sov sjelden mer enn tre, fire timer om natta på den tida. Han ble sykmeldt med diagnosen posttraumatisk stressyndrom. Bare det var nok til å gjøre en som ikke følte seg helt på topp, virkelig nedbrutt og stakkarslig.

Den spesielle dagen da tomatsuppa kokte over, og utløste brannalarmen skjønte Svein at det var umulig å stryke skjorter og tro at middagen lagde seg selv.

For ut av et overveldende virvar av følelser, av logistikk og organisering med barnehage, matlaging, husvask, innkjøp og andre uforutsette praktiske gjøremål, kom erkjennelsen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer