Hot & spicy seigryte

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

600 g skinn og beinfri filet av sei 100 g bacon i terninger 1 ss smør/margarin 6 stk. kamskjellmuskel 1 finhakket løk 2 finhakkede hvitløkbåter 1 finhakket rød chili 3- 4 poteter i skiver ca. 200 g hermetiske maiskorn 3 dl melk 4 dl god fiskekraft 1 ss hakket persille, salt og pepper. Stek baconterningene sprø i ei gryte. Ha i løken og smør/margarin om nødvendig. Surr videre til løken er myk. Ha i chili, poteter og maiskorn og surr et par minutter. Ha i melk og fiskekraft og kok til potetene og maiskorna er ferdige. Skjær fisken i biter på 3- 4 cm. Ha fisken i gryta og smak til med salt og pepper. La trekke ca. fem minutter eller til fisken flaker seg. Smak til og dryss persille over før servering.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer