Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hotellkongen om samarbeidet med faren: - En fordel at ingen av oss er for smarte

Anders Buchardt liker verken risiko eller hotellovernattinger.

STILIG ARBEISDPLASS: I toppetasjen ved Choice-hotellenes hovedkvarter i Oslo deler Anders Buchardt kontor med Petter Stordalen. - Petter er utrolig inspirerende, jeg er mer skeptisk og realistisk av natur. Det er godt å ha noen som fyrer opp troen på at alt er mulig. Men Petter er ikke bare energibunten han framstår som når han får en scene. Han kan også være rolig og reflektert.
STILIG ARBEISDPLASS: I toppetasjen ved Choice-hotellenes hovedkvarter i Oslo deler Anders Buchardt kontor med Petter Stordalen. - Petter er utrolig inspirerende, jeg er mer skeptisk og realistisk av natur. Det er godt å ha noen som fyrer opp troen på at alt er mulig. Men Petter er ikke bare energibunten han framstår som når han får en scene. Han kan også være rolig og reflektert. Vis mer

(Dagbladet): Jula 2005 fikk Anders Buchardt beskjeden. Faren Arthur hadde fått lymfekreft. 3. januar 2006 skulle Buchardt senior etter planen starte byggingen av Stockholms største hotell til godt over en milliard. Anders var 30 år, han hadde nettopp fått sin første sønn, og han var helt uten erfaring med byggeprosjekter i dette formatet.

- Du kan ta over du, sa faderen. Jeg var ung og naiv og skjønte ikke rekkevidda av det jeg sa ja til. Men en større tillitserklæring kan du ikke få.

Noen dager seinere stilte Anders på et møterom i Stockholm omgitt av 16 svenske ingeniører. Han kunne ikke fagspråket og var langt fra stødig i svensk. Clarion Hotel Sign som skulle bygges var på 30 000 kvadratmeter, ti ganger så stort som det største bygget han tidligere hadde vært med på.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?