Hotellkongen om samarbeidet med faren: - En fordel at ingen av oss er for smarte

Anders Buchardt liker verken risiko eller hotellovernattinger.

STILIG ARBEISDPLASS: I toppetasjen ved Choice-hotellenes hovedkvarter i Oslo deler Anders Buchardt kontor med Petter Stordalen. - Petter er utrolig inspirerende, jeg er mer skeptisk og realistisk av natur. Det er godt å ha noen som fyrer opp troen på at alt er mulig. Men Petter er ikke bare energibunten han framstår som når han får en scene. Han kan også være rolig og reflektert.
STILIG ARBEISDPLASS: I toppetasjen ved Choice-hotellenes hovedkvarter i Oslo deler Anders Buchardt kontor med Petter Stordalen. - Petter er utrolig inspirerende, jeg er mer skeptisk og realistisk av natur. Det er godt å ha noen som fyrer opp troen på at alt er mulig. Men Petter er ikke bare energibunten han framstår som når han får en scene. Han kan også være rolig og reflektert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jula 2005 fikk Anders Buchardt beskjeden. Faren Arthur hadde fått lymfekreft. 3. januar 2006 skulle Buchardt senior etter planen starte byggingen av Stockholms største hotell til godt over en milliard. Anders var 30 år, han hadde nettopp fått sin første sønn, og han var helt uten erfaring med byggeprosjekter i dette formatet.

- Du kan ta over du, sa faderen. Jeg var ung og naiv og skjønte ikke rekkevidda av det jeg sa ja til. Men en større tillitserklæring kan du ikke få.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.