Høyesterøstsdommer

Trekk pusten dypt. Sett deg godt tilbake. Her kommer et intervju med Jan Fredrik Karlsen (34)!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OG HER! HER KOMMER STUA!

Jan Fredrik Karlsen står på en åsrygg i Asker med panoramautsikt over Oslofjorden. Det er onsdag, grått og førjulskaldt. Karlsen braser gjennom bringebærkratt, han snubler i steiner og rimet gress. Han snakker fort og høyt, peker ut tomtegrenser, husvegger og etasjer, han stiller seg på tærne og strekker armene i et forsøk på å vise hvor høyt terrassen vil nå når hans nye 200 kvadratmeter funkishjem står ferdig en gang til neste høst.

– BLIR DET IKKE UTROOOOLIG BRA?

Tidligere, samme dag. Klokka er noen minutter over tolv og Jan Fredrik Karlsen tar imot i de lyse lokalene ved Akerselva. Han er kledd i jeans, brune, blankpussede sko (han er jo sykt opptatt av sko), håret er kort og stylet, (han har jo et redselsfullt hår) og han smiler så huden rynker seg rundt øynene, og han smiler mye. Han smiler pokker meg hele tida, og det skal jo sies at for en som er normalt utrustet hva gjelder entusiasme, energi og intensitet, kan Jan Fredrik Karlsen til tider være i overkant, ja, la oss bruke den positive vendingen utfordrende. For et tempo! For en iver! For et volum! Så mange ord! Som nå, når han snakker høyt om selskapet Playroom som han driver og delvis eier. Han roper ut ord som likeness og entusiasme, som kunnskap og kommunikasjon, han snakker om salg, stolthet og målsettinger, han roper ut at «en god sjef ansetter folk som er bedre enn seg selv», og gjentatte ganger roper han ut hvor utrolig heldig han har vært, før han konkluderer med at 2007 har vært et spennende år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer