Høytrykk på Solsiden

Sol, sjø og skalldyr. Bedre kan det ikke bli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- ER DU GAL, jeg kan ikke gå ut og spise når det er EM, utbrøt Fredag da Robinson minnet om at det var lenge siden sist de hadde vært ute.

- Da har jeg et forslag: Vi tar første bordsetning på Solsiden - rett etter jobb - og så ser vi fotball etterpå, smilte Robinson lurt.

Da juni ble juli, det fortsatt var EM og sola varmet deilig etter flere dager med regn, klarte Robinson å rive Fredag løs fra TV-skjermen for å besøke Solsiden.

- Take a walk on the bright side, nynnet Fredag da de møttes nederst på Rådhuskaia.

«Christian Radich» lå og speilet seg i vannet, Nesoddbåten fløytet og en plattgatter gled forbi med Filipstadkaia og Bygdøy i det fjerne.

- PLATEAU DES FRUITS de mer, leste Robinson høyt fra menyen, som var trukket med steinbitskinn.

- Jeg er enig i at skalldyrfatet ser imponerende ut, men hvorfor ikke ta det beste derfra? Østers til meg og hummer til deg, foreslo Fredag.

De ble enige om å dele forrettene mens de nippet til et glass av husets champagne.

En smilende servitør kom med varmt hjemmebakt brød og fylte opp glassene med isvann - noe hun var flink til gjennom hele måltidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer