Hun driver landets dyreste Bed & Breakfast

Selv med en pris på 2000 kroner per gjest per natt blir det ikke noe overskudd.

LANDETS DYRESTE:  I sommer åpnet Villa Charlotte B & B. Torunn Økland hadde ikke erfaring fra den slags, men hun hadde fått noe å gjøre, og skapt seg sjøl en arbeidsplass. Og Bergen hadde fått landets dyreste Bed & Breakfast. Foto: AGNETE BRUN
LANDETS DYRESTE: I sommer åpnet Villa Charlotte B & B. Torunn Økland hadde ikke erfaring fra den slags, men hun hadde fått noe å gjøre, og skapt seg sjøl en arbeidsplass. Og Bergen hadde fått landets dyreste Bed & Breakfast. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Himmelen var grå og vinden pisket opp hvite topper på fjorden. En ugjennomtrengelig gardin av vann kom diagonalt inn fra vest. Høsten 2013 hadde vært full av slike dager. Vinteren også.

I alle de store rommene, som for ikke lenge siden var fulle av unge mennesker som kom og gikk, hersket det nå en øredøvende stillhet. Mange års lek hadde ført til at bladgullet på trappegelenderet i hallen, nå var delvis slitt bort.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer