-Hun har en egen verdi

Anne-Lene Brattvåg (44) fikk Maria (9) som aldri blir voksen.

Marias mamma: Legen Annelene Brattvåg (44) har en spennende karriere og jobber heltid. Hun takker Maria (9)  for at hun er blitt et modigere og åpnere menneske. Foto Kristin Svorte
Marias mamma: Legen Annelene Brattvåg (44) har en spennende karriere og jobber heltid. Hun takker Maria (9) for at hun er blitt et modigere og åpnere menneske. Foto Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(God torsdag Dagbladet): - Før kunne jeg bruke krefter på å forstille meg hvor Maria hadde vært i utviklingen hvis hun ikke hadde hatt dette syndromet. Men slik tenker jeg ikke lenger. Maria er Maria, sier Anne-Lene Brattvåg (44).

Maria er ni år og veier 40 kilo. Hun har Angelmans syndrom, en alvorlig utviklingshemning. Hennes mentale alder er på ettårsstadiet. Hun trenger hjelp til alt. Anne-Lene forteller at niåringen setter familien i mange uvanlige situasjoner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer