Du leser nå Dagbladet Pluss

Hun har verken bil, mann, barn eller egen leilighet

Oljeanalytiker Thina Margrete Saltvedt (42) trigges av tempo.

EN LIVSTIL:  Hun har verken bil, mann, barn eller egen leilighet. I stedet har Thina Margrete Saltvedt en jobb som nærmest kan karakteriseres som en livsstil. Foto: NINA HANSEN
EN LIVSTIL: Hun har verken bil, mann, barn eller egen leilighet. I stedet har Thina Margrete Saltvedt en jobb som nærmest kan karakteriseres som en livsstil. Foto: NINA HANSENVis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Oljeanalytiker Thina Margrete Saltvedt (42) trigges av tempo, men innser at hun kanskje ikke kan leve turbolivet for alltid.

Thina M. Saltvedt svinger inn døra på stamkafeen på Majorstua, en kort spasertur fra kontoret. Oljeanalytikeren fra Nordea har nylig vært på Oljemessen i Stavanger, som i år kunne skilte med 92 000 besøkende.

- Det var vilt! Det var sjeiker fra Midtøsten med telt og orientalske puter, og russiske finansfolk omgitt av lettkledde damer. Sist hadde damene bare kroppsmaling!, sier Saltvedt med en trillende latter.

- Litt sirkus?

- Mye sirkus! Og mye faglig påfyll.

Kommet for å bli

Årets tema for Oljemessen var forandring. Et begrep som får deler av Olje-Norge til å grøsse, og andre til å juble. Thina Saltvedt tilhører siste kategori.