Hun reiser verden rundt og snakker med døde - så sant hun får penger for det

I helga er Lisa Williams i Oslo - sammen med prinsesse Märtha Louise.

SNAKKER MED DØDE: Mange beskylder henne for juks og bedrag, men Lisa Williams hevder hun har snakket med både Marilyn Monroe og prinsesse Diana fra det hinsidige. I helgen er hun i Oslo med showet sitt. Billettene koster 1540 kroner stykket.
SNAKKER MED DØDE: Mange beskylder henne for juks og bedrag, men Lisa Williams hevder hun har snakket med både Marilyn Monroe og prinsesse Diana fra det hinsidige. I helgen er hun i Oslo med showet sitt. Billettene koster 1540 kroner stykket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet:) - Å, det er så lenge siden det begynte. Jeg har alltid sett ansikter. Kropper. Da jeg var fire år, kom de ut av veggene og begynte å snakke til meg. Det internasjonalt kjente mediet Lisa Williams hevder hun har en egen evne: Hun kan snakke med de døde.

Sant eller ikke - det har i hvert fall gitt henne en karriere som har ført henne fra den engelske småbyen Redditch til mennesker over hele verden - mennesker som har det felles at de gjerne vil snakke med familiemedlemmer og venner som har vandret heden.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer