Vis mer

Husker dere da vi spiste burger uten dårlig samvittighet?

Eimen av nederlag og stekte frosne potetremser.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Idet du trer inn i lokalet river det i nesa. Det er ikke tobakksskodde, det er ikke duften av olje og eksos, det er noe annet. Det er eimen av pommes frites.

Du er på McDonalds, det er mange år siden nå, men du er sulten, det er midt mellom to travle timer og du har egentlig ikke tid til å spise, og nå står du her.

Men du holder ikke ut lenge.

Det er lukta, den lukta du tidligere forbandt med hyggelig måltider gir deg med ett assosiasjoner til hjerteinfarkt, overvekt, sosial degradering og et meningsløst liv.

Pommes frites er den nye røyken.

Det finnes andre tilstander der du liker frityrstekt mat. En god entrecôte med pommes frites.

Vidunderlig. Men dette her er noe annet. Denne fabrikken av et spisested som pumper ut middelmådig mat akkompagnert av dårlige dufter egner seg ikke lenger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn