- Hva er de vanligste feilene kvinner gjør i senga?

Sexologen svarer. 

KROPPSFIKSERT: Kvinnens oppfatning av sin egen kropp er en annen faktor som kan hemme tilstedeværelsen i en seksuell situasjon. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX
KROPPSFIKSERT: Kvinnens oppfatning av sin egen kropp er en annen faktor som kan hemme tilstedeværelsen i en seksuell situasjon. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tilbake på begynnelsen av 1990-tallet beskrev unge menn ofte en god elskerinne som aktiv og initiativtagende. Når de ikke uttrykte at de ville ha kjærlig og omsorgsfull kvinne i sengen, var det trolig fordi menn tok disse egenskapene ved kjønn for gitt. I dag er dette bildet endret – i det minste i samfunnets øvre sosiale sjikt av befolkningen.

Kvinner flest vet at de skal være aktive, initiativtagende, kreative og lekne i sengen for å bli oppfattet som en seksuelt kompetent partner for mannen. Og det å bli oppfattet som seksuelt inkompetent er knusende for selvbildet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer