- Hva er de vanligste feilene kvinner gjør i senga?

Sexologen svarer. 

KROPPSFIKSERT: Kvinnens oppfatning av sin egen kropp er en annen faktor som kan hemme tilstedeværelsen i en seksuell situasjon. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX
KROPPSFIKSERT: Kvinnens oppfatning av sin egen kropp er en annen faktor som kan hemme tilstedeværelsen i en seksuell situasjon. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tilbake på begynnelsen av 1990-tallet beskrev unge menn ofte en god elskerinne som aktiv og initiativtagende. Når de ikke uttrykte at de ville ha kjærlig og omsorgsfull kvinne i sengen, var det trolig fordi menn tok disse egenskapene ved kjønn for gitt. I dag er dette bildet endret – i det minste i samfunnets øvre sosiale sjikt av befolkningen.

Kvinner flest vet at de skal være aktive, initiativtagende, kreative og lekne i sengen for å bli oppfattet som en seksuelt kompetent partner for mannen. Og det å bli oppfattet som seksuelt inkompetent er knusende for selvbildet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer