Du leser nå Dagbladet Pluss

Hva er de vanligste feilene menn gjør i senga?

Finnes det generelle kjennetegn på en mann som er en god sexpartner?

HVA LIKER PARTNEREN: En god elsker setter partneren sin i fokus og forteller henne hvor deilig han synes hun er. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIX
HVA LIKER PARTNEREN: En god elsker setter partneren sin i fokus og forteller henne hvor deilig han synes hun er. Foto: SHUTTERSTOCK / NTB SCANPIXVis mer

Kvinner mener ofte at en mann som er øm, forståelsesfull og tar seg god tid, er en god elsker. Selvsagt vil de også gjerne ha en elsker som er aktiv og tar initiativ, selv om dette ofte er egenskaper ved menn som kvinner tar for gitt.

En vanlig feil menn kan begå i senga er å være mer orientert mot sin egen nytelse enn mot sin partners nytelse. I en heterosammenheng innebærer det at han ikke tar seg god tid til å stimulere klitoris med hender og munn, og at han ikke utforsker partnerens erogene soner over hele kroppen.

Han har det simpelthen for travelt med å la penis trenge fortest mulig inn i skjeden, og det er ikke nødvendigvis sammenfallende med kvinnens behov.

De fleste kvinner vil trenge å bli stimulert seksuelt over tid slik at de blir våte i skjeden og det kjennes nytelsesfullt ut når penis føres inn i skjeden. Er ikke skjeden fuktig nok vil kvinnen føle smerte under det vaginale samleiet. Det frister ikke til gjentagelse.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.