Hva er det med Tøyen?

Med jevne mellomrom pøses det inn penger for å gjøre Tøyen til et bedre sted å vokse opp. Hvorfor er dette fortsatt Oslos tøffeste oppvekstmiljø?

Hva er det med Tøyen?
Publisert
Sist oppdatert

- Tøyen er hardcore. Isabell humper et lite skritt til siden for å få bedre balanse på krykkene. I en bisetning forklarer hun at krykkene skyldes tre somaliere som i forrige uke tok henne for å være ei jente som skyldte dem penger. Misforståelsen ble ikke oppklart før de hadde knust den ene kneskåla hennes.

Nå har politiets gatepatrulje tatt feil også: Synet av den spinkle jenta som sitter skvist inn mellom 10-15 slitne mannfolk på benkene bak Tøyen-senteret og spiser is, har fått politibetjentene Hallvar og Jan Erik til å stoppe bilen. Mennene på benken, som jobber med å komme sin konstante tørste til livs, blir sure når de må tømme ut dyrebare dråper og gå et sted hvor ungene slipper å se dem drikke.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer