Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør du?

Du har bulket med en parkert bil på parkeringsplassen. Det er ingen vitner til uhellet. Skaden er så stor at du skjønner at reparasjonen vil koste mer enn du har råd til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Erik Larssen, «Autofil», NRK: - Jeg har selv vært ute for at bilen min er blitt påkjørt av andre, hver gang like ergerlig. Ettersom jeg er veldig glad i bilen min, mislikte jeg dette sterkt. Så hvis dette skjedde meg, ville jeg skrevet navn og telefonnummer på en lapp der jeg beklaget at jeg har dultet borti bilen din, satt dato, og plassert lappen under vindusviskeren. Jeg tror nordmenn generelt ikke er flinke til å gjøre opp i slike situasjoner. Vi er derimot utrolig gode til å finne en unnskyldning for å stikke av: å si at bilen var gammel, for eksempel. Liv Berstad, eks-dragsterkjører: - Det heter at ærlighet varer lengst, så jeg ville nok sagt ifra. Og når det gjelder det økonomiske, ville jeg satse på at det ordnet seg. Det enkleste ville kanskje vært kaskoforsikring, men uten det kunne jeg tenke meg å satse på garasjesalg, der jeg kunne henge ut deler av garderoben. En annen mulighet er julekonsert, for nå har jeg trent på julesanger sammen med barna så lenge at det begynner å låte riktig bra, syns jeg. Harald Eia, klovn: - Jeg tar ei slegge og slår inn hele bilen. Så henter jeg et malingspann med hvit maling og maler hele bilen kritthvit. Så freser jeg mot den hvite bilen og er sinna, sinna, sinna. Og da blir jeg så sliten at jeg bare går og legger meg i min egen bil for å sove, mens vindusrutene blir fulle av rim.

<HLF>Harald Eia.</HLF>
<HLF>Jan Erik Larssen.</HLF>
Hele Norges coronakart