Hva gjør du?

Du bor i blokk og har boden full av ting som skal kastes. Når du skal tømme den, oppdager du at fellesrommene er fulle av søppel som naboene dine ikke har giddet å fjerne. Faller du da for fristelsen til å hive dine ting inn i fellesrommene eller kjører du likevel ditt skrot til søppelplassen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Per Sandberg, stortingsrepresentant for Frp: - Jeg ville ha kjørt søppelet på fyllinga. Jeg vil jo ikke at andre skal rote i mitt private søppel. Og dessuten ville det trolig bare ha vært en utsettelse av arbeidet dersom jeg hadde lagt skrotet i fellesrommet. Før eller siden måtte jeg nok ha vært med på å fjerne det uansett. Tore Holte Follestad, leder i Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring : - Hvis jeg først hadde kommet til det punktet at jeg hadde bestemt meg for å tømme boden, hadde jeg sikkert bestilt en bil. Og når jeg først hadde bilen der, ville jeg ha fylt den opp og kjørt søppelet til dynga med en gang. Å kaste ting er noe av det mest fantastiske jeg vet. Etterpå ville jeg nok ha dratt hjem med verdens beste samvittighet. Tone Skårdal Tobiasson, redaktør i Tique: - Selv vegrer jeg meg for å kjøre ting til fyllinga, men vegringen for å bidra til et søppelberg i kjelleren ville vært større. Selv om andre gjør feil, skal man ikke selv gjøre det. Jeg ville først ha sortert ut det som kunne gå til loppemarked, og deretter kjøre resten på fyllinga. Heldigvis er jeg gift med en mann som er veldig flink til slikt, så han hadde nok kjørt det bort. Hva ville du gjort?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer